malesia.me
Njoftim: Trajnim nga ekspertë për përsonat të cilët përdorin mjete për mbrojtjen e bimëve
Njoftim për opinionKomuna e Tuzit, sektori për bujqësi në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë, drejtoria e sigurisë së ushqimit dhe shërbimi këshillues në prodhimin e bimëve, me datën 17.05.2019(e premte)