malesia.me
Nënkryetari i Kuvendit, Genci Nimanbegu takim me përqësuesit e Partive Shqiptare të Plavë-Gucisë
Të martën, më 14. 05. 2019, me bashkëpunëtorët e mi zhvillova një takim pune me përfaqësuesit e të gjitha subjekteve politike shqiptare në komunat Plavë dhe Guci si dhe me përfaqësuesit e Këshillit kombëtar të shqiptarëve nga këto treva.