malesia.me
Bora befason Malin e Zi në mes të Majit
Pjesën veriore të Malit të Zi, mbrëmë moti i ka befasuar me borë, edhe atë në Berane, Andrijevicë, Plavë dhe Zhablak.Në Zhablak ka vazhduar të bie borë, derisa temperaturat në qytet në ora 7 të mëngje