malesia.me
Tjetër Film në QKI Malësia: ”Pse më don” Filmi Komedi nga Ulqini
Pas suksesit te filmit 2 gisht mjalt ne Tuz vjen nje tjeter film shqiptar dhe ata me produksion vendas pikerisht nga Ulqini.FILMI KOMEDI Pse me don do te jepet ne QKI Malesia ne Tuz E shtun