malesia.me
Ulqin: Të hënën diskutohet kredia e re me vlerë prej 5.5 milionë euro
Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti i dërgoi sot këshilltarëve Planin e sanimit për komunën dhe ndërmarrjet publike ku ai është themelues.Të hënën në seancën e radhës së Kuvendit komunal, do të hyjë edhe diskutimi mbi kreditimin e ri të Komunës së Ulqinit m