malesia.me
Zenka: Komuna e plotë e Tuzit pa referendum dhe ligji për flamur të arritura të mëdha të ”Shqiptarëve të Vendosur”
Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve dhe Ministri për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave, Mehmed Zenka ishte i ftuar në emisonin Balkan Talks në Euronews Albania.Zenka e cilësoi miratimin e ligjit mbi si