malesia.me
Arrestohen drejtuesit e dy portaleve për shkak të përhapjes së panikut
Policia e Malit të Zi ka arrestuar dy redaktorët kryesorë të portaleve, “Borba” dhe “IN4S”, nën dyshimin se kanë kryer veprën penale “shkaktim të panikut dhe trazirave”.Ata ngarkohen se dje kanë shkak