malesia.me
Nik Gjeloshaj uron Kurban Bajramin
Të nderuar miq, Festa e madhe e Kurban Bajramit, ndër të tjera na kujton përgjegjësitë për të qenë të kujdesshëm ndaj të drejtës! Është kjo ngjarje kur dëshmohet sakrifica dhe solidariteti.