malesia.me
Zenka: Jemi të kënaqur me funksionimin e koalicionit në Tuz
Gjatë vizitës në Komunën e Tuzit, ministri per të drejtat e njeriut dhe pakicave, z.Mehmed Zenka, në një deklaratë për radion e Malit të Zi, mes tjerash pohoi:“Ne jemi të kënaqur me funksionimin e koalicion