malesia.me
Zenka dhe Gjeloshaj: Flamuri shqiptarë do të vazhdojë të valvitet në Mal të Zi
Ministri për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave dhe kryetari i UDSH-së Mehmed Zenka dhe kryetari i Komunës së Tuzit dhe kryetari i ASH-së, Nik Gjeloshaj në një konferencë për media deklaruan se flamuri shqiptarë do të vazhdojë të valvitet në Mal të