malesia.me
Simon Dedvukaj, Mon Gjonbalaj dhe Rrok Camaj tre shqiptaro-amerikanët që u vranë në sulmin mbi kullat binjake
SHBA kujtojnë sot 18 vjetorin e 11 shtatorit – Shënohet 18 vjetori i sulmeve në kullat binjake në AmerikëNga Beqir SINA – New York CityTre sh