malesia.me
Ministri Mehmed Zenka vizitoi Komunën e Tuzit (Foto)
Kryetari i komunës së Tuzit, z. Nik Gjeloshaj, kryetari i Kuvendit Fadil Kajoshaj dhe nënkyretarët e komunës Ivan Ivanaj dhe Haris Ramoviq, biseduan sot me ministrin për të drejtat e njeriut dhe të pakicave, z. Mehmed Zenka, me bashkëpunëtorët, njoftojnë nga komu