malesia.me
Komuna e Tuzit uron Kurban Bajramin
Të nderuar qytetarë, Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit, paqja, harmonia dhe mirëkuptimi qofshin me ju dhe familjet tuaja. Urojmë që kjo festë të përcillet jo vetëm me urime të mira, por edhe me