malesia.me
Shënimi i 60-vjetorit të Basri Çapriqit
Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve Art Club dhe PEN Qendra e Kosovës do të organizojnë veprimtarinë shkencore-letrare me rastin e 60-vjetorit të lindjes së poetit dhe studiuesit të letërsisë prof. dr. Basri Çapriqi (1960-2018), e cila do të mbahet në Ulqi