malesia.me
Në Mal të Zi alkooli më i shtrenjtë në Ballkan
Pijet alkoolike në vendet evropiane më së shtrenjti kushtojnë në Islandë dhe më së liri në Maqedonin Veriore dhe Bosnjë e Hercegovinë, tregojnë të dhënat e Eurostat. Kur bëhet fjalë për rajonin - alkooli kushton më së shtrenjti në Mal të Zi.