malesia.me
Stuhia e fuqishme në Ulqin shkaktoi dëme të mëdha (Foto)
Një stuhi jashtëzakonisht e fuqishme dhe e frikshme që goditi mbrëmë Ulqinin shkaktoi dëme të mëdha materiale, duke dëmtuar makinat dhe duke rrëzuar drunjtë. Kaos i vërtetë u shkaktua edhe në plazhe, ku çdo