malesia.me
Rama jep 25 mijë € për funksionim të KKSH-së në Plavë
Qeveria e Shqipërisë akordoi sot 50 mijë euro për Këshillat Kombëtarë Shqiptarë në Mal të Zi dhe në Serbi. 25 mijë euro janë dhënë për vënien në funksion të Qendrës Kulturore (Multif