malesia.me
Nënshkruhet kontarata: Akua Parku në Ulqin deri në fillim të sezonit
Komuna e Ulqinit dhe kompania turke Polin, nënshkruan sot kontratën për qiramarrjen e tokës me qëllim ndërtimin e akua parkut.Ky i nvestim, do të kap vlerën e rreth 7 milionë eurove dhe do të përbëjnë një o