malesia.me
SHBA sërish e përqendruar në Ballkanin Perëndimor – Pallmer: Mali i Zi vendi më i suksesshëm në rajon
Ndihmësi i sekretarit amerikan të shtetit për punët evropiane dhe të EuroAzisë dhe i deleguari special i Stejt Departamentit Amerikanë për Ballkanin, Metju Pallmer, ka deklaruar se Mali i Zi është lider dhe vendi më i suksesshëm multi etnikë në rajon, andaj