malesia.me
Ambasadori i ri i Kosovës, dorëzoi letrat kredenciale presidentit Gjukanoviq
Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq në rezidencën e tij në Cetinje priti në takim ambasadorin e sapoemëruar dhe të plotëfuqishëm të Republikës së Kosovës Ylber Hysa për të marrë letrat kredenciale.Am