malesia.me
Nimanbegu takim me ambasadorin e Republikës së Çekisë
Republika e Çekisë e përkushtuar për politikën e zgjerimit të BE dhe integrimit të EJL në tëNënkryetari i Kuvendit të Malit të Zi, Genci Nimanbegu u takua sot me ambasadorin e Republikës së Çekis