malesia.me
Gjeloshaj, uron Vetëvendosjen dhe Kurtin, vlerëson sjelljen e Kadri Veselit që pranoi verdiktin e votuesit
Kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj ka uruar Vetëvendosjen dhe Albin Kurtin për rezultatin e arritur në zgjedhjet e të dielës në Kosovë. Gjeloshaj vlerësoi sjelljen e kryetarit te PDK z. Kadri Veseli i cili pranoi verdiktin e votuesit dhe pozitën e