malesia.me
Haradinaj paralajmeron rishikimin e demarkacionit në drejtim të Kullës dhe Çakorrit
Kryeministri i Kosoves Ramush Haradinaj ka njoftuar se së shpejti komisionet ndërshtetërore mes Kosovës dhe Malit të Zi do të rishikojnë demarkacionin në drejtim të Kullës dhe Çakorrit.Ai tha se për këtë ka