malesia.me
Është botuar libri “Enigma e Valdanosit” të prof. dr. Ruzhdi Ushaku
Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve Art Club dhe Fondacioni Lika kanë botuar këto ditë librin Enigma e Valdanosit të prof. dr. Ruzhdi Ushakut. Studiuesi i njohur nga Ulqini, prof. dr. Ruzhdi