malesia.me
Për 11 minuta shiten biletat e ndeshjes Kosovë-Mali Zi
Takimi ndërmjet Kosovës dhe Malit të Zi që zhvillohet të hënën do të zhvillohet para stadiumit të mbushur me shikues.Kjo është sigurt sepse biletat u shtien për 11 minuta dhe tashmë nuk ka as