malesia.me
“Botimet shqipe në Malin e Zi” bën bashkë studiues dhe autorë
Takimi me temë “Botimet shqipe në Malin e Zi” bëri bashkë studiues dhe autorë të letërsisë në Bibliotekën Kombëtare të Tiranës.I organizuar në formën e një forumi, drejtuar nga Persida Asllan