malesia.me
Reshje të fuqishme shiu në Mal të Zi
Reshje të fuqishme shiu kanë përfshirë Malin e Zi veçanërisht natën e kaluar dhe gjatë ditës së sotmeSi pasojë e kushteve të vështira meteorologjike trafiku është ndërprerë tërësisht në Kollashin dhe N