malesia.me
Sukubinë-Muriqan: Mbi 1. milionë kalimtarë për dy muaj
Në kalimin kufitar Sukubinë-Muriqan, kanë kaluar 1.14 milionë kalimtarë vetëm gjatë muajve korrik dhe gusht, tregojnë të dhënat e policisë kufitare. Kjo shifër përbën rritje pre 11.2 % më të lartë se në të njëjtën kohë vitin e kaluar.