malesia.me
Shoqatat shqiptaro-amerikane takohen me Eliot Engel
Shoqatat shqiptaro-amerikane takohen me Eliot EngelShqiptarët e Malit të Zi dhe Maqedonisë të diskriminuarTe shtunen me daten 5 janar 2019,në një nga restoranet e qytetit të Bronxit u tubuan diku rreth 50 shoqata shqiptaro amerikane që vinin nga:Nju Xhersi,Nju Jorku,Kenektikat,Çikag