malesia.me
Zyrtarë nga KKSH dhe Ministria e arsmit vizituan institucione në Prishtinë
Një delegacion nga Mali i Zi në krye me Kryetarin e KKSH-së Faik Nika dhe Marash Dukaj nga Ministria e Arsimit u takun në Prishtinë me Ministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Kosovës, Shyqiri Bytyqi, drejtorin e Bibliotekës Kombëtare Fazli Gjarak