malesia.me
Dita botërore e mjedisit: Komuna e Tuzit organizon mbjedhjen e pemëve dhe pastrimi i shtratit të lumit Cem
Me rastin e Ditës botërore të mjedisit, Komuna e Tuzit në bashkëpunim me bashkësinë e Komunave në Mal të Zi, më