malesia.me
Nimanbegu vizitoi zonat e prekur nga tërmeti në Shqipëri
Nënkryetari Genci Nimanbegu dhe delegacioni i Kuvendit të Malit të Zi qëndruan në Republikën e ShqipërisëDelegacioni i Kuvendit të Malit të Zi, i udhëhequr nga nënkryetari i Kuvendit dhe Kryet