malesia.me
Në SHF “Boshko Strugar” u përurua libri “Princesha Albionë” i shkrimtarit Asllan Bisha
Përmbledhja me tregime për fëmijë “Princesha Albionë” e shkrimtarit Asllan Bisha është përuruar sot (të premten) në Shkollën Fillore “Boshko Strugar” në Ulqin, ku autori ka punuar si mësimdhënës i gjuhës dhe letërsisë shqipe.