malesia.me
Gjukanoviq zgjidhet kryetar i PDS-së
Delegatët e Kongresit të tetë të Partisë Demokratike Socialiste për kryetar partie zgjodhën kryetarin e deritanishëm, Millo Gjukanoviq dhe për zëvendës-kryetar, Dushko Markoviq.Në mbledhje u zgjodhën edhe Kë