malesia.me
Berishaj: Komuna e Tuzit fillon te pragu i deres se shtepise tone!
Nga Prof. Dr. Martin BerishajMalësorë dhe malësore,Pervjetori i themelimit te komunes se Tuzit eshte ngjarje, prandaj ate duhet shenuar ashtu siç na ka hije.Ne fakt, ne duhet ta akceptojme kom