macprizren.net
Njoftim
Te nderuar prindër, Ju ftojmë që të merrni pjesë në mbledhjen e prindërve për t’ju informuar në lidhje me suksesin dhe ecurinë e fëmijës tuaj. Data:20.03.2019 (e Mërkurë) Ora 14:30-17:30 Vendi: Shk…