macprizren.net
‘Ne Luften e fituam; Ju ta ruani dhe ta mbani”,Kjo ishte porosia e veteraneve te luftes dhe pjsetareve te familjeve te deshmoreve ne takim me nxenesit e shkolles sone. More photos