macprizren.net
Njoftim!
Te nderuar prinder,nxenes dhe mesimdhenes te Kolegjit “Mehmet Akif”!Ju bejme me dije se procesi mesimor ne shkollen tone do te nise me date 14 Janar ,diten e Hene,sic edhe eshte planifi…