macprizren.net
Ministri Bajrami Priti Një Grup Nxënësish të Kolegjit “Mehmet Akif”
Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë z. Arsim Bajrami priti një grup nxënësish të kolegjit “Mehmet Akif”, të cilët do të jenë pjesëmarrës në garën ndërkombëtare të matematikës “IMO”, në Rio…