macprizren.net
MOS E HUMBNI KËTË RAST!!!
Si në vitet e kaluara ashtu edhe këtë vit në institucionet tona ka filluar parapërgatitja për vitin e ri shkollor 2017-2018. Synojmë që të ofrojmë një edukim dhe arsim të cilësisë më të lartë për n…