macprizren.net
U Mbajt Faza e Parë e Garave të Gjuhës Angleze dhe të Kimisë
Edhe këtë vit ishte një pjesëmarrje e madhe në garat e organızuara nga kolegjı “Mehmet Akif” Faza e parë e Garës së Gjuhës angleze e cila është organizuar për herë të 8-të u mbajt të shtunën më 1…