macprizren.net
Nxënëset e Kolegjit Mehmet Akif, fitues të Medaljeve vizituan Kryetarin e Kuvendit z.Kadri Veseli
Të premten më 27 maj, Drejtori i përgjithshëm i Institucionit Arsimor “Gulistan” z. Mustafa Erdem, drejtori i Kolegjit “Mehmet Akif” në Lipjan z. Hakan Çolaker dhe nxënësit Esra Hysei…