macprizren.net
LAJMËRIM
Lajmërohen të gjithë nxënësit e shkollave publike të cilët kanë marrë pjesë në kurset e fundjavës nga lënda e Gjuhës Angleze dhe Matematikë se me datën 30.04.2016 do të përfundojë programi i…