macprizren.net
“Përgatitja e liderëve të së ardhmës”
Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami në një bashkëbisedim me maturantë të kolegjit Mehmet Akif Lipjan i këshilloi nxënësit në cilësinë e ministrit duke shprehur që kur të apl…