macprizren.net
Institucioni Arsimor Gulistan Festoi 7 Marsin – Ditën e Mësuesit
Institucioni Arsimor “Gulistan” 7 Marsin-Ditën e Mësuesit e festoi në hotel “Emerald” me stafin e vet arsimor të pesë shkollave që gjenden në Prishtinë, Lipjan, Prizren dhe në Gjakovë. Në fjalimin …