macprizren.net
BEHU PJESË E VOTIMIT EDHE TI!
Janë përzgjedhur këngët që do t’i përfaqësojnë shkollat tona në garën e këndimit e cila organizohet në kuadër të Festivalit Kulturor dhe Gjuhësor 2016, në nivel të kolegjeve “Mehmet Akif” në Kosovë…