macprizren.net
Ekspozita e nxënësve të klasës 4A
Më datën 15.10.2015 nxënësit Amin Durguti dhe Ylli Rada ekspozuan punimet e tyre artisikte ne lokalet e Kolegjit Mehmet Akif. Pos njohurive të marra në lëndët Gjuhë Shqipe e Matematikë, mësimdhënës…