macprizren.net
Urime
Stafi dhe Drejtoria e Kolegjit Mehmet Akif, Prizren pergezon maturantet 2015 per sukseset e tyre ne fitimin e studimeve ne universitet.Si zakonisht nxenesit tane arriten te fitojne ne universitete …