macprizren.net
Njoftim
Njoftohen nxënësit e klasave 12ta se dëftesat dhe transkriptat mund të tërhiqen në shkollë nga dita e Hënë, data 18.05.2015. I kujtojmë nxënësve rreth pagesës së Testit të Maturës si dhe biletave …