macprizren.net
Vizitë në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë
Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë Hykmete Bajrami e priti në takim drejtorin e përgjithshëm të Institucioneve Arsimore “Gulistan” z.Mustafa Erdem. Z.Erdem fillimisht ia uroi ministres Bajrami det…